Llança Port

El restaurant Llanca Port de Llançà a Catalunya, que varia la seva carta de plats cada temporada, amb innovacions llamineres, té oberta la seva porta cada dia durant juliol i agost, mentre que durant la resta de mesos baixa la persiana dijous.

El restaurant Llanca Port a Llançà està situat al Passeig Marítim de Llançà, a pocs metres del mar en un lloc privilegiat de la Costa Brava (Alt Empordà, Girona, Catalunya). Prop de les poblacions de Roses, Port de la Selva, Portbou, a 1 hora de Perpinyà, 22 km del Museu Dalí de Figueres, a 15 km de la casa museu Salvador Dalí de Portlligat a Cadaqués (Alt Empordà, Girona), i a 2 hores de Barcelona.

A les excepcionals instal·lacions li unim un tracte cordial i proper, servei professional i una acurada gastronomia. El restaurant Llanca Port de Llançà és el lloc ideal per a qualsevol tipus de menjar o sopar, de negocis, de família, en parella, batejos, banquets, aniversaris, casaments, comunions, celebracions, festes, etc. També ofereix plats per emportar a domicili i càtering.

SERVEIS

Espai de joc exterior
Menú infantil de menys de 10€
Disposa de trones/alçadors
Utilitzen ingredients Km0
Tracte del personal

Estrelles Kidsxelin

5

CONTACTE

Direcció Passeig Maritim, 2, Llançà, Alt Empordà, Girona

Telèfon 687 966 646

Preus adults A partir de 20€

Horari laborables de 11:00 a 16:30 i de 18:30 a 00:00

Horari Festius de 11:00 a 16:30 i de 18:30 a 00:00

Opinions lectors

Opina sobre aquest restaurant