El Rafal

El restaurant El Rafal, situat al nucli antic del municipi de la Pobla de Montornès (Tarragonès), a uns 100 metres de l’església del poble, va obrir les portes a la dècada dels anys setanta i, després de més de trenta anys, va canviar de gerència el 2009, va passar a les mans d’Iban Tomás i de la seva esposa, Montse Bonilla.

Iban Tomás és un xef jove amb una llarga i important trajectòria professional. Després dels estudis d’hoteleria, va treballar de cuiner als restaurants El Tall de Conill, de Capellades; el Rusc, de la Massana (Andorra); Cal Ble, d’Igualada; com a segon de cuina, al restaurant Abrevadero, de Barcelona, i a l’Alkimia (1 estrella Michelin) també de Barcelona, fins que va aterrar a terres tarragonines, com a xef de Les Bruixes de Burriac, el restaurant gastronòmic de l’hotel Gran Claustre, d’Altafulla, on continua oferint la seva interessant cuina d’autor amb matisos mediterranis.

Iban Tomás i Montse Bonilla continuen oferint en el marc rústic dels dos menjadors que té El Rafal, amb una capacitat total per a 100 comensals, cuina tradicional mediterrània, de la qual destaquen les calçotades, en temporada.

 

SERVEIS

Estrelles Kidsxelin

0

CONTACTE

Direcció Plaça de la Bassa, 1, 43761. La Pobla de Montornès. Tarragona

Opinions lectors

Opina sobre aquest restaurant