El Jardí de Salomó

Una petita història de la casa pairal de la MªAssumpció, que está ubicada al cor de Salomó, a la plaça de l’esglèsia , C/Prat de la Riba , Núm.9.
Cal remarcar que les tres generacions de la familia es dedicaven a la pagesia. L’espai que ara ocupa el restaurant, era un lloc que tenia el pare de la Ma Assumpció, on hi guardava les eines del camp, el carro, la mula… Després el seu pare va deixar aquesta activitat per l’edat.

El seu marit El Pau i la Ma Assumpció van treballar des de l’any 1963 fins el 1985 a Barcelona, en el camp de la restauració, l’any 1985 van decidir tornar al poble, a Salomó i deixar el que tenien a Barcelona, per a començar una nova vida, on van viure amb els meus pares i aleshores van decidir transformar el Jardi de la casa pairal amb el que ara és El Restaurant El Jardi de Salomó. La inauguració va ser l’any 1987.

Van començar amb la idea de només fer calçotades, però després la cosa es va anar animant, amb celebracions de tota mena al llarg de l’any. Actualment treballen a diari, amb Menús de cap de setmana, (fora la temporada de calçots), que va del mes de Novembre a l’Abril. 
Al poble de Salomó, existeix ja una llarga tradició al voltant de la calçotada, al Jardí de Salomó,  la calçotada és més que un àpat més, és una “festa”, envoltats dels familiars o amics, sense presses, cues ni horaris marcats.

Podreu gaudir d’uns calçots cuits amb redoltes de la poda dels ceps de l’any anterior.

Uns calçots que han estat conrreats en les seves terres, i que en podreu menjar tots els que vulgueu.  La seva salsa també es un dels elements més importants per què el calçot sigui ja del tot exquisit.

SERVEIS

Estrelles Kidsxelin

0

CONTACTE

Direcció c/Prat de la Riba,9. 43885 Salomó. Tarragona

Telèfon 977 629 093

Opinions lectors

Opina sobre aquest restaurant