EL CANADELL

Dina amb nens sense nens


El Canadell, és una masia pairal del SXVII totalment restaurada i envoltada de conreus i boscos. Entre les seves infraestructures, s’hi compten un menjador àmpli amb capacitat per a 110 comensals, unaltre per 30 i lloc per a 200 nens. A l’estiu tenim unaltre mejador per a 40 comensals. Les característiques de la masia, la fan ideal per a trobades de colles, celebracions d’aniversari, comunions, casaments i altres celebracions. La masia, en ser una casa de pagès habitada, disposa de sales rústiques amb mobiliari d’època en perfecte estat de conservació. A més, ofereix la possibilitat de visitar l’Ermita de Sant Salvador del Canadell, una ermita gòtica d’estil romànic datada de l’any 1.206. Serveis adaptats per minusvàlids.

Mentre els pares fan el dinar i la sobretaula, els monitors cuiden els infants mostrant-los els animals que es poden veure als diferents hàbitats de la masia. Al corral, i sempre que ho facin amb la cura suficient, es permet que els nens acariciïn i es facin fotos amb els animals que hi hagi en aquest moment. Normalment conills i pollets. En aquest espai s’hi poden veure alguns dels animals que podran trobar a la Granja infantil de la masia pairal El Canadell.

SERVEIS

Espai de joc exterior
Menú infantil de menys de 10€
Disposa de monitors/animadors
Disposa de trones/alçadors
Proximitat amb zona d'inters per a nens
Proximitat de zona amb animals
Espai de joc lluny de zona de cotxes
Organitzen visites/tallers
Utilitzen ingredients Km0
Tracte del personal

Estrelles Kidsxelin

10

CONTACTE

Direcció Ctra. N-141-C Calders 08275

Telèfon 93 830 90 53

Telèfon 606 66 19 29

Preus infantils 15 €

Preus adults 24 €

Opinions lectors

  • Xevi

    M’encanta per anar-hi amb canalla. Tens uns monitors que s’et queden el petits, els hi donen el dinar mentres els grans poden dinar tranquils, després se’ls emporten a jugar i a fer una visita als animals de la granja. Molt recomanable !!

    on novembre 16, 2016   |   Reply

Opina sobre aquest restaurant