Casa oms

Aquesta finca tenia una Masia del segle XVI amb una capella, actualment adossada a la casa Modernista d’estil indià, que va fer construir la família Oms per passar els Estius fora de la ciutat de Barcelona.

La casa va tenir la primera pista de tennis de la zona, que actualment és el parc infantil, així com altres jardins que rodegen la casa.

Durant la guerra civil va morir part de la família Oms i només van quedar dues dones la Sra. Trinitat Oms i la seva neboda la Sra. Lluïsa, totes dues solteres. Quedant la seva herència en mans de les Monges.

Actualment els seus propietaris la família Guerra-Pino, nascuts a Sabadell, l’any 1978 van establir-se a Palafolls, a l’Hostal Molí-Vell, on van reconstruir un edifici abandonat i el van convertir amb gran esforç i dedicació en un dels restaurants de referència de la zona. L´any 1995 van emprendre una nova aventura, adquirint la finca Casa Oms, que feia molts anys que estava deshabitada. La van reconstruir per convertir-la en un restaurant conservant el seu estil original, de la façana els terres, mobles… i després de dos anys de feina el 1999 es va inaugurar.

La segona generació de la família, el nostre cuiner Fernando Guerra Jr.(estudis realitzats a l’escola de Arnadi Hofman de Barcelona i va ampliar experiència en els millors restaurant d’Espanya) juntament amb la seva germana Núria (Escola de Turisme de Sant Pol) i el seu marit Manel Ramos (Sommelier de l´Escola d´Hostaleria de Barcelona) i l´ajuda dels fundadors Fernando i Paquita, han contribuït a formar part de la cuina de proximitat, amb plats molt elaborats i fen servir producte de primeríssima qualitat, com les verdures del Pla de Grau, el peix del port de Blanes, les carns de Girona….

SERVEIS

Espai de joc exterior
Disposa de trones/alçadors

Estrelles Kidsxelin

2

CONTACTE

Direcció Ctra. de palafolls a Malgrat, Palafolls, Maresme, Barcelona

Telèfon 93 762 00 49

Preus adults A partir de 15'95€

Horari laborables consultar

Horari Festius 13:00h-16:00h

Opinions lectors

Opina sobre aquest restaurant