BEAUTY

El somni de tots els nens fet restaurant !


bEAuTy Llívia és un reflex de la marca: un lloc únic amb unes instal·lacions que han estat tancades durant anys i que han tornat a la vida gràcies a l’entusiasme de més de 30 dissenyadors i artistes. Un espai que permet gaudir d’una experiència no només centrada en el menjar. Una experiència que ajuda a entendre el vincle amb l’entorn, i a conèixer la gastronomia local i els seus sabors. Un restaurant on l’essència de la marca -experiència, coneixement i sabor- es pot gaudir i compartir. bEAuTy està a tot arreu, però no tothom pot veure-ho.
Treballar amb productors locals és la clau. És l’única manera de transmetre la sensibilitat i l’honestedat de la nostra cuina. Busquem la connexió amb la gastronomia local a través del coneixement del producte local, mitjançant receptes tradicionals i fins i tot mètodes de cuina tradicionals. Rostim el nostre pollastre a la llenya i, realment, pots tastar la diferencia.

bEAuTy té molts atractius que permeten gaudir d’experiències molt diferents.

La barbacoa, localitzada en un racó del nostre jardí, dins d’un vell contenidor de 22 peus; l’Apotheke Cocktail Bar -“apotheke” és l’antiga paraula grega per a denominar farmàcia-, un homenatge a la farmàcia de Llívia i als seus “albarelos”. Els nens, a més de tenir un menú especial per a menjar, tenen tota una àrea especialment pensada per a ells on gaudir interactuant amb l’entorn, amb materials apropiats per a ells. La bodega és el racó més íntim i permet gaudir d’un menjar especial acompanyat d’un bon vi (només amb reserva anticipada).El jardí que rodeja l’edifici està dividit en diferents àrees. Una d’elles és el Gin&Tonic Bar, amb una caravana al mig del bosc. Música “chill out” i bones vibracions! Una altra visita obligada: és el cinema a la fresca. Una de les millors idees per a l’estiu. bEAuTy no seria el mateix sense la seva Kids Area, dissenyada amb l’ajuda d’Upstudio. Aquesta zona de jocs està inspirada en ‘El Senyor dels anells’ i integra elements naturals per a recrear un parc temàtic per als més petits

SERVEIS

Espai de joc interior
Espai de joc exterior
Menú infantil de menys de 10€
Disposa de monitors/animadors
Disposa de canviador
Disposa de trones/alçadors
Proximitat amb zona d'inters per a nens
Proximitat de zona amb animals
Espai de joc lluny de zona de cotxes
Organitzen visites/tallers
Utilitzen ingredients Km0
Tracte del personal

Estrelles Kidsxelin

12

CONTACTE

Direcció Carrer de l'esport 2 17527 Llívia ( GIRONA ) Espanya

Telèfon 972 896 513

Horari Festius Dijous tancat

Opinions lectors

  • Anònim

    M’encanta aquest lloc per anar-hi amb canalla és perfecte !!

    on setembre 19, 2016   |   Reply
  • Xevi

    m’encanta aquest lloc

    on setembre 20, 2016   |   Reply

Opina sobre aquest restaurant